Doel

الترفيه الإبداعي

السعر

من 750 ، - اليورو

مواقع

كامل البنلوكس

تفاصيل

Voor jong en oud

أنشطة المشي المفتوحة

Bent u op zoek naar side-entertainment in de vorm van een open inloop activiteit? Wij bieden verschillende vormen van side entertainment aan waarbij wij samen met uw gasten op een originele manier een thema, logo of product uitwerken tot kleurrijke kunstwerken.

De open-inloop workshops

Met ‘open inloop’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil vrijblijvend deel kan nemen aan de activiteit. Hoe meer deelnemers, hoe verrassender en kleurrijker het resultaat. Als open inloop activiteit kan onder andere onze graffitiworkshop, schilderworkshop, light-painting workshop en streetpainting workshop worden ingezet. De deelnemers krijgen bij de open-inloop opzet eigenlijk een ingekorte versie van het normale workshop programma. Onze creatieve workshops kunnen verzorgd worden binnen een evenement, feest, beurs of als een op zichzelf staande activiteit.

إنشاء قطعة فنية معا

Tijdens onze open inloop workshops werken wij samen met de bezoekers van uw evenement een vooraf bepaald thema op een inspirerende manier uit tot een uniek kunstwerk.

Doorgaans brengen wij bij de graffiti, schilder en streetpainting workshop op voorhand zelf een schets aan zodat er een kleurplaat effect ontstaat en wij controle houden over welke kant het eindresultaat op gaat. Ook geeft dit deelnemers die misschien niet zo creatief zijn de mogelijkheid om delen van de schildering in te kleuren terwijl er genoeg ruimte overblijft voor deelnemers die een eigen creatie willen maken. Uiteraard zorgen wij voor alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de deelnemers. De graffitiworkshop met open inloop kan met reukloze spuitbussen worden verzorgd zodat deze op elke locatie ingezet kan worden.

اللوحة الحية والتخصيص

Naast open inloop workshops verzorgen wij originele demonstraties, live-painting en customize acties. Op basis van een thema, logo, kreet, kleur of afbeelding maken wij tijdens uw evenement live een kunstwerk. Dit kan bijvoorbeeld een schildering zijn op een canvas doek of op een ander object, het customizen van een auto, kledingstuk of product of het verzorgen van een light-painting photobooth of digtale graffiti wall. Onze creatieve demonstraties zijn vernieuwend en voor het publiek inspirerend om naar te kijken.

معلومات عملية

عرض المعلومات العملية والأسئلة المتداولة حول أنشطتنا المفتوحة.

موضوع

يمكننا ربط سمة أو شعار أو منتج أو قيمة أساسية بالنشاط.

المشاركين

الترفيه الجانبي الخاص بنا مناسب لكلا الأحداث الصغيرة والكبيرة.

منطقة العمل

نحن نحرص على أنشطتنا في مكان من اختيارك في البنلوكس أو في الخارج.

مدة

يتم ضبط مدة نشاط المشي وفقًا لحفلتك أو معرضك أو حدثك.

24 / 7 المتاحة

يمكن جدولة الترفيه الجانبي الخاص بنا ، في الوقت الذي تختاره ، أيام 7 في الأسبوع.

مرافقة

يتم ضبط عدد الفنانين أو المشرفين على عدد الزوار المتوقع.

الجميع مشمول

بالطبع نحن نقدم الترفيه لدينا بما في ذلك جميع المواد اللازمة.

داخل / خارج

يمكن رعاية معظم الأنشطة من الداخل والخارج ، وبطبيعة الحال نحن نغطي ما يلزم.

الأعمال الفنية

أثناء الحدث ، غالبًا ما يعمل الناس معًا على النتيجة النهائية للعمل الفني.

أفلام الترفيه الجانبية

شاهد بعض مقاطع الفيديو للأنشطة الإبداعية التي نقدمها هنا.

ورشة الكتابة على الجدران والترفيه الجانب.

حقن الكتابة على الجدران الرقمية خلال حفلة Amsterdam.

اللوحة الحية خلال حدث الشركات.

لوحة بكسل على Pixelwall

إذا كنت تبحث عن هدية أصلية أو تذكير فريد بالحدث الخاص بك ، فإن Pixelwall الخاص بنا هو النشاط. يتكون سطح العمل من Pixelwall من لوحات رسم فردية بحجم 20x20cm لكل قماش فردي. لوحة بكسل يمكن استخدامها كوسيلة للترفيه الإبداعي حيث يمكن للزوار ، تحت إشرافنا ، مساعدة أنفسهم على إنشاء العمل الفني.

عند استخدام Pixelwall كعمل رسم حي ، يقدم فنانونا عرضًا ملهمًا تتطور فيه اللوحة إلى عمل فني فريد من نوعه خلال الحدث. سيحصل زوار هذا الحدث على ذاكرة ملموسة في نهاية المساء على شكل "بكسل" من مجموع الأعمال الفنية.

طلب معلومات أو نصيحة أو اقتباس

نود أن نتلقى رسالتك حتى نتمكن من إرسال معلومات إليك اليوم حول أنشطة التسجيل المفتوحة.

ورش العمل - فتح المشي في
عرض جميع ورش العمل لدينا

نحن نقدم ورش عمل وأنشطة إبداعية ، ونرى مجموعتنا الكاملة.